Како изгледаат сцената и подготовките за Victoria`s secret show

Loading...

Иако поминаа неколку дена од незаборавниот  Victoria`s secret викенд, покрај многубројните галерии за изгледот на ангелите за време на нивното дефилирање на модната писта, како и за целовкупното шоу, време е да видиме како изгледаат ангелите во едно поинакво светло како и посветеноста на оние кои се обидуваат да ги доведат до совршенство.

Работа која сигурна би ве довела до лудило, со оглед на фантастичните спектакли кои секоја година ги приредува овој светски познат бренд за интимна гардероба.

Но, сепак крајниот резултат, како и се поголемото учество на познати холивудски ѕвезди би биле дополнителна причина со која би кажале дека она нешто што го прави Victoria`s secret достојно може да се вброи во настани кои ја одбележуваат секоја измината година.

 

Погледнете ги следниве статии

 Розовиот тепих на Victoria`s secret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ангелите на „Victoria’s Secret“ во најжешко издание досега

 

 

 

 

 

 Уметноста на заведувањето- Victoria`s secret

loading...
Loading...