Лични фотографии од Lana Del Rey

Loading...

Списанието Vanity Fair објави неколку фотографии од приватната колекција на Lana Del Rey направени од нејзината сестра Chuck Grant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Овие слики Chuck ги снимила следејќи го развојот на кариерата на нејзината сега славна сестра Elizabeth Woolridge Grant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanity Fair објавија дека Lana променила неколку уметнички имиња, меѓу кои биле Sparkle Rope Jump Queen и May Jailer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кога конечно ја развила конечната визија за својата сценска личност, се нарекла Lana Del Rey, создавајќи го ликот која таа го нарекува “Lolita од квартот”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии:

 

ВИДЕО: Лана Дел Реј со провокативен спот

 

Лана дел Реј се соблече за GQ

 

Lana Del Ray: приказна која не сте ја знаеле

 

loading...
Loading...