Justin Bieber ја пее “Cry me a river” од Justin Timberlake

Loading...

Justin Bieber ја испеа песната “Cry me a river” од Justin Timberlake на концерт во Бостон, додавајќи масло на медиумскиот оган околку неговото раскинување со Selena Gomez. 

Како можеме да го сфатиме ова? Дали е порака за Selena, или едноставно песната му се допаѓа? Можеме ли да очекуваме од Justin Timberlake наскоро да даде своја изведба на “Baby”? Времето ќе покаже. 

 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии:

 

Justin Bieber во акустична верзија, звучи совршено

 

Џастин Бибер-новото лице на Adidas

Раскинаа Џастин Бибер и Селена Гомез

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...