Македонски убавици: Ивана Павличевиќ

Loading...

Ивана е вистинска македонска убавина и вредност. Ќе уживате во нејзините фотографии…

Инаку таа е докажан модел, порано работеше во Макмоделс, снимаше реклами, учествуваше на ревии.

Со еден збор беше многу ангажирана.

Но во последно време ја нема. И тоа не е случајно. Колку што дознавме таа веќе не живее во Македонија.

Со својот избраник живее во Црна Гора.

Галеријата што следи веруваме на нејзините македонски фанови ќе им ги освежи сеќавањето на Ивана, македонската убавица.

 

Поврзани вести:

Македонски убавици: Лила

Македонски убавици: Ивана Стојанова

Македонски убавици: Драгана Спасовска

Македонски убавици: Ана Серафимова

loading...
Loading...