Македонски убавици: Бубе Јаневска

Loading...

Бубе Јаневска сите ја знаеме, познаваме… Таа е најубавата македонска тв водителка.
Ги води вестите на Канал 5.
Секојдневно е во нашите домови. Зрачи со позитивна енергија и добра вибрација…
Нејзината убавина е запаметена засекогаш на фотографиите што следат, во кои сигурни сме ќе уживате.
Нели е убаво да ја видите и од друга перспектива… По се изгледа таа може да направи кариера и како фотомодел. Се согласувате?
За да ја погледнете галеријата кликнете врз сликата

loading...