Лана дел Реј: Ми се допаѓаат искусните мажи

Loading...

По снимањето на неодамнешниот провокативен видео запис за музичката нумера “Ride” во кој Лана страствено ги заведува сите учесници од посилниот пол, таа од неодамна се произнесе и со признанието дека во својот живот посакува личност која ќе поседува и има богато животно искуство.

За потребите на видео записот Лана ја имаше приликата да избира идеални кандидати помеѓу добро познатите моторџии од Лас Вегас.

’’Ми се допаѓаат искусните мажи кои имаат поминато многу во животот, и знаат што сакаат. Тие имаат видено се и знаат брзо да ги разберат работите’’, истакнала преубавата Лана притоа додавајќи дека синмањето на ова видео е едно од најдобрите искуства во нејзиниот живот.

 

Погледнете ги следниве статии

 ВИДЕО: Лана Дел Реј со провокативен спот

 

 

 

 

 Лични фотографии од Lana Del Rey

 

 

 

 

 

 Лана дел Реј се соблече за GQ

loading...
Loading...