Kylie Minogue, трачевите за мене ги читам кај мојот заболекар

Loading...

Оваа година поп дивата Kylie Minogue ја прослави својата 25 годишнина од нејзиното постоење во музичката индустрија, притоа во интимно интервју изјавувајќи дека и покрај се сеуште и смета сензационализмот со кој се пишува за познатите.

’’Човек би помислил дека досега се имам навикнато, бидејќи морам и понатаму да давам интервјуа и сл. Ги сакам луѓето и комуникацијата, тоа е најважниот дел од мојата работа. Од друга страна ја разбирам потребата за сензационализам и трачеви.

Понекогаш додека сум кај мојот заболекар ги пролистувам некои од таблоидите, но далеку од смислата дека не ме нервира фактот кога се претерува’’, изјавува Кајли за “Hafington Post”.

На прашањето од кого го има добиено најдобриот совет во својата кариера, дивата одговорила дека тоа е нејзиниот татко, кој и кажал дека е во ред понекогаш  да им речеш на луѓето “не”, притоа секогаш слушајќи го мислењето на сите оние луѓе кои ги почитува.

 

Погледнете ги следниве статии

 Кајли Миног со календар за 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 Филмови кои ќе ја оживеат оваа есен

 

 

 

 

 

 И Хајди Клум заигра во ритамот на Gangnam Style

 

 

loading...
Loading...