Robbie Williams: Кариерата на Jessie J ќе трае уште 18 месеци

Loading...

Во својата долгогодишна кариера, Robbie Williams (38) научил што треба да се поседува за една кариера да опстане. 

На темелот на своето искуство, не му е проблем да си го каже мислењето за бројните млади музички ѕвезди. Јавно изјавил дека Jessie J (24) нема долго да издржи во музичката индустрија. 

“И давам уште 18 месеци” – изјавил Robbie во интервју за телевизиско шоу, каде исто така ги соблекол пантолоните за да ја покаже својата најнова тетоважа. Сите го виделе неговиот нов келтски крст. 

 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии:

 

Robbie Williams двојно доминантен во Велика Британија!

 

Robbie Williams е лицето на Samsung Galaxy S3

 

 

Aлбумот кој сите го очеkуваа ''Take the Crown'' на Robbie Williams

 

 

loading...
Loading...