Gwyneth Paltrow на аукција

Loading...

Популарната актерка Gwyneth Paltrow  ѕвездата на ’’Iron Man 3’’ која е во брак со еден од вокалите на популарната група ’’Coldplay ’’, Chris Martin изрази огромно задоволство да учествува и помогне во големата хуманитарна акција организирана се со цел, помош на жртвите од ураганот кој го опустоши Њујорк.

Всушност станува збор за аукција во која оној кој ќе победи и даде најмногу ќе ја има честа да руча со оваа позната актерка и светска ѕвезда.

Аукцијата е веќе отворена на сајтот Charitybuzz.com, а почетната цена е десет илјади долари.

Gwyneth е единствената славна личност која се вклучи во оваа аукција, додека останатото останува на сите останати луѓе и нивната волја и желба за помош. 

 

Погледнете ги следниве статии

 Robbie Williams: Кариерата на Jessie J ќе трае уште 18 месеци

 

 

 

 

 

 

 

 Kylie Minogue, трачевите за мене ги читам кај мојот заболекар

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Лана дел Реј: Ми се допаѓаат искусните мажи

loading...
Loading...