Криси Мак – тетовирана, пирсана, напраена…

Loading...

Следнава галерија е невообичаена. Моделот што ви го претставуваме не е она што се очекува на прв поглед.

Во најмала рака е чудна, барем за наши услови.

Но тоа не значи дека не треба да бидеме отворени за нови хоризонти и за нешто што е различно.

Може да ви се допадне, а може и да не ви се допадне. Во секој случај ќе ви го привлече вниманието. Погледајте па донесете заклучок сами.

Инаку галеријата е нејзина лична од Инстраграм, социјалната мрежа која се развива со голема брзина…

loading...
Loading...