Кога стравот низ природата кружи

Ние се плашиме од нив, Тие се плашат од нас. И сите така некако меѓусебно се плашиме од нешто. 

Во прилог погледнете ја фотографијата која дава еден интересен и хумористичен приказ на еден ланец во природата.

Кој од што се плаши и на крајот како завршува се, или сепак започнува пак.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Фото: Неодоливите пингвин и делфин бебиња

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Фото: Неодоливите пингвин и делфин бебиња 

 

 

 

 

 

 Дали овие професии се кошмар?

 

Пронајдете не на следниве мрежи: