Видео: Позитивни коментари за Панчо, изведбата на Rolling in the Deep „ПЕРФЕКТНА“!!!

Loading...

Панчо добива се повеќе и повеќе позитивни коментари за неговата изведба на „Rolling in the Deep“ на анплагед концертот на ДНК што се одржа на 29.09.2012, изведба што заслужува пофалби и што вреди да се слушне, како придружни вокали се Ана Костадиновска, Сара Николовска и Маја Саздановска. ПАНЧО, РЕСПЕКТ!

Видеото на „Youtube“ го виделе преку 11000 луѓе, а од коментарите може да се види дека публиката упатува големи пофалби на сметка на членот на групата ДНК.

loading...
Loading...