Најгрдите хотели во светски рамки

Loading...

Познатиот светски читан и посетуван Telegraph неодамна направи листа на која ги смести 10-те хотели со најлош изглед.

На оваа листа меѓу хотелите своето име го пронајдоа и севернокорејскиот Ryugyong Hotel, бахамскиот Royal Towers, како и хотелот Hilton во Manchesteru.

Меѓу листата на хотели со најлош изглед се најде и еден хотел од нашето соседство, хотелот Holiday Inn од Сараево, Босна, кој е впечатлива жолта зграда, завземајќи го високото 9-то место на листата од 20 хотели.

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Фотографии направени во вистинскиот момент – Уметничко лизгање во Москва

 

 

 

 

 

 Деца и нивните неодговорни родители

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Најдобрите фотографии од National Geographic Traveler Photo Contest

loading...
Loading...