Погледот е секогаш подобар од женска перспектива

Овде не се работи за женската перспектива на погледот на животот, туку нешто малку поинаку. Ова е единствениот поглед кој би сакале да го имаат мажите, а сепак да останат мажи во своите глави.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

“Зјапањето” во женски гради го продолжува животот

 

Џоди Марш вгради огромни силикони

 

Lacey Wild – девојката која сака да биде во топ 5 жени со најголеми гради во светот

 

Пронајдете не на следниве мрежи: