Ана Николиќ си купи џип од 60.000 евра

Loading...

“Верувајте ми, вреди секое дадено евро! Воопшто не ми е жал за парите, бидејќи е во прашање мојата безбедност, како и удобноста при долгите патувања”, изјави преубавата Ана.

Нов автомобил, за кој пејачката плати скромни 60.000 евра и го збогати својот возен парк со “Range Rover Sport”, во бела боја.

Со новиот луксузен автомобил Ана е фотографирана пред фитнес студиото ААА, кое е во сопственост на нејзината мајка Миљана.

“Во фитнес студиото сум секој ден. Мојата мајка ми е личен тренер и нутириционист, и таа е најзаслужна за мојот сегашен изглед”, ја надополни својата изјава секипилната Ана Николиќ.

 

Погледнете ги следниве статии

 Снаата пристигнува; Андријана Лима во Белград

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Јелена Карлеуша-амбициозна, a не знае колку се 6×9

 

 

 

 

 

 

 

 

 Сораја снима спот во Сплит

loading...
Loading...