Голите гради на Наташа Беквалац хит на Youtube

Loading...

Фотографијата од разголената новосадска пејачка Наташа Беквалац, која се најде на еден од видео записите за песната на Саша Ковачевиќ “Lapsus”, за кратко време стана вистински хит на Youtube.

 

 

Со оглед што фотографијата била објавена во делот на корисници +18, за брзо време од страна на Youtube овој видео клип е забранет и тргнат поради кршењето на правилата и условите за користење на тој сајт.

Што се однесува до помалку безобразната фотографија на Беквалац, се претпоставува дека е слика од клиниката во која пејачката ги вградуваше своите силикони.

 

Погледнете ги следниве статии

 Наташа Беквалац на Евровизија 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 Наташа Беквалац: Разводот ми е најголемиот неуспех во животот

 

 

 

 

 

 Фото: Влада Вуксанович ја бодреше својата љубов Наташа Беквалац за време на нејзиниот настап

 

 

loading...
Loading...