“Nobody’s Business” – новата песна на Rihanna и Chris Brown

Loading...

Новата песна на Rihanna и Chris Brown, “Nobody's Business”, потсетува на песните на Michael Jackson (се разбира, денес има додаден ефект на auto-tune) и очигледно е дека се работи за огромен хит.

“It ain't nobody's business, just mine and my baby…” – се прашуваме дали се работи за порака на Rihanna и Brown, со оглед на нивната приказна, нели… 

 

Уживајте! 

 

Ви препорачуваме да ги погледнете и следните статии:

 

 Rihanna гола на насловната страна на GQ

 

 Chris Brown раскина поради Rihana!

 Таткото на Rihanna го сака Chris Brown за зет!

 

 

loading...
Loading...