700,000 долари е цената за да поставите реклама на одјавната страна на Фејсбук?

Loading...

Да поставите реклама на Фејсбук одјавната страница ќе ве чини 700,000 американски долари од ден, повикувајќи се на вест од пред 2 години на Бизнис инсајдер.Тоа е огромна реклама, единствена за тој ден на Фејсбук, која ќе биде видена од милиони корисници на социјалната мрежа.
Колкава е сегашната сума која треба да ја платите за вашата реклама да се најде 24 часа на Фејсбук „лог аут“ страната не е познато.
Вредеше ли што кандидатот за претседател од опозиционата СДСМ ја плати оваа енормно висока цена за да се најде на најавувачката страна на Фејсбук.
700.000 долари од ден за да ја посетите неговата страна и да ги разгледате неговите активности и колумни. Тоа е огромна реклама, единствена за тој ден на Фејсбук, која ќе биде видена од милиони корисници на социјалната мрежа.
Колкава е сегашната

loading...
Loading...