Карикатури на светски познати ѕвезди

Loading...

Галерии со нивни двојници, галерии на нивни фотографии без фотошоп. Како би изгледале доколку се дебели, како изгледале во нивната младост.

Фотографии со кои предизвикуваат скандали, притоа живејќи во еден свет на потполно јавен живот проследен со фотографии направени во секој момент од нивното секојдневие.

Но, дали би можеле да ги препознаете следните карикатури?

Која личност позади која карикатура се крие?

Интересно, нели.

 

Погледнете ги следниве статии

 Фото: Холивудските ѕвезди и нивната неверојатна сличност со ликови од минатото

 

 

 

 

  Фото: Уметнички портрети на холивудските ѕвезди

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Фото: Балканските ѕвезди и нивните двојници од Холивуд

 
 

loading...
Loading...