Слушалки, високи потпетици и силикони; Овие се најсексипилните DJ-ки за 2012

Loading...

 

Кога на првиот човек му текна дека би била привлечна идејата да пуштаат женски DJ-ки да пуштаат музика низ дискотеки, се чини дека настана револуција.

 

Новите DJ-ки како да беа излезени од машките соништа или најпознатите магазини. Па така мажите само добија дополнителен начин да одат во дискотека, но и да ги игнорираат оние скромно облечени девојки кои се само сенка покрај тие кои 'растураат' на музичките сетови и имаат заносни облини. 

 

Дали тие се подеднакво добри кога ја работат својата работа онака како што изгледаат? Не е ни важно овој пат, бидејќи оваа статија е посветена на нивниот добар изглед.

Некои од нив веќе ги красеа насловните на Playboy, Maxim и FHM, а се DJ-ки од транс музиката, до хаус и р`н`б музика.

DJ Deborah Deluca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Amelie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Angie Vu Ha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Colleen Shanon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Juicy M

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Lisa Kensington

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Sherezade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Tamara Sky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги и следниве статии:

7 најружни луѓе на светот

 

Ви ја претставуваме листата од топ 10 најсекси русинки

 

Секси фотографии кои кружат низ социјалната мрежа „Facebook“

 

loading...
Loading...