Лејди Гага повторно со контраверзен видео запис

Loading...

Лејди Гага како и секогаш на контраверзен начин ја изненадува светската јавност, па така и овој пат не заборави да го направи тоа на истиот начин.

Снимајќи го видео записот за нејзината најнова музичка нумера “Cake”, Гага не заборави да го изостави она нешто по што сите ја препознаваат.

Имено на видео записот таа се појавува со две девојки кои со своите раце ја удираат по нејзиниот задник, притоа лежејќи во када и дополнувајќи го видеото со сцени кои изобилуваат со заводливи танци, потези, погледи и игри со тортата која го надополнува и самото име на видео записот и нумерата.

Погледнете дел од инсертите од видео записот

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Откриени се сите тетоважи на Лејди Гага

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Лејди Гага: Парфемот е моја замена за вистинското бањање

 

 

 

 

  Лејди Гага играше фудбал во Бразил

loading...
Loading...