Децата на Анџелина Џоли и Бред Пит демолираа пицерија

Loading...

По се изгледа дека Бред Пит и Анџелина Џоли ги немаат воспитано на соодветен начин своите шест деца.

Како што изјавуваат американските медиуми секој пат кога холивудската двојка со своите шест деца ја посетува пицеријата “Aris”, која се наоѓа во родниот крај на познатиот актер, Спингфилд, Мисури, сопствениот на пицеријата е приморан да го затвори локалот само заради нив.

Ни помалку ни повеќе, децата на Џоли и Пит во оваа пицерија ја имаат комплетната слобода притоа скокајќи по столовите, фрлајќи ја храната и прскајќи ги ѕидовите со кечап, сенф, мајонез.

Кога ќе дојде крајот на забавата и нивните деца се уморни од целодневното демолирање на пицеријата, грижливите родители Џоли и Пит на соспственикот на пицеријата му надоместуваат со соодветен паричен надоместок за направената штета.

 

Погледнете ги следниве статии

 Анџелина Џоли си одбра венчаница

 

 

 

 Проблеми во рајот – повторно расправија на Џоли и Пит

 

 

 

 

 

 Бред Пит започнува нова кариера

 

loading...
Loading...