Тие сеуште го бараат својот дом

Loading...

Њујоршката фотографка и уметничка LaNola Stone посакувајќи да помогне на еден од локалните центри во Њујорк кои се грижат за напуштените животни, креираше серија од фотографии на неколку неодоливи кучиња кои го имаат својот најдолг престој во тој центар.

LaNola Stone се фокусираше на оние кучиња кои имаат свој престој подолг од шест месеци во овој центар, и за оние кои е “најмала” шансата дека некој би ги посвоил.

Во прилог погледнете ја галеријата на сите оние домашни љубимци и најдобри пријатели на човекот кои сеуште го бараат својот дом.

 

Погледнете ги следниве статии

 Фото: Неодоливите пингвин и делфин бебиња

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Во Бразил се клонираат загрозени животни

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Праисториски луѓе јаделе панди?

loading...
Loading...