Сергеј Четковиќ повреден во сообраќајна несреќа

Loading...

Српскиот пејач Сергеј Четковиќ беше дел од голема сообраќајна несреќа што се случи вчера, доцна вечерта во Белград.Во сообраќајната несреќа, што се случи на улицата Крал Милан, во центарот на Белград, покрај Сергеј, повредени се уште 4 лица. 

До несреќата дошло поради непочитување и невнимавање на сообраќајните знаци и правила. Пејачот, заедно со другите 4 повредени лица, биле одведени до најблиската болница, а материјална штета била причинета на сите автомобили. 

Сергеј се наоѓа вон животна опасност.

 

Поврзани статии:

Јелена Карлеуша во сообраќајна несреќа

 

 

Необична сообраќајна несреќа во Аеродром – фото

 

 

Сергеј Бубка падна од трети спрат

loading...
Loading...