Fiat 500е – први официјални фотографии

Loading...

Fiat, електричниот 500е официјално ќе го претстави на саемот во Лос Анџелес, овој месец. Сепак од италијанската компанија успеавме да ги добиеме првите фотографии од овој модел.

За жал, се уште нема податоци за деталите за новиот Fiat 500e, освен тоа што во прдоажба ќе се најде во текот на 2013 година. Врз основа на достапните две фотографии, 500е не се разлкиува премногу од останатите Fiat 500 модели.

10те најскапи автомобили продадени на аукција

 

 

 

 

Audi S3 со 1074 КС

 

 

 

 

Шпиунски фотографии од првото теренско возило на Алфа Ромео

 

loading...
Loading...