Катарина Ивановска во реклама за долна облека

Loading...

Нашата гордост, прекрасната Кики, повторно освојува. Овој пат, Катарина Ивановска реши да ги изненади своите фанови со објавување на слики од новиот каталог на италијнаскиот бренд за долна облека Yamamay. Погледнете ги прекрасните парчиња облека на носени од страна на нашата Кики. Уживајте:

 

Поврзани статии:

Фото: Катарина Ивановска

 

 

Премиера на “Трето полувреме” и во Охрид

 

 

“Трето полувреме” во Беверли Хилс

loading...
Loading...