Соборен е светскиот рекорд – 28 девојки во Mini Cooper

Loading...

Произведувачите на автомобили често бркаат рекорди како што се максимална брзина, најниска потрошувачка или пак највисока продажба на автомобили…

Mini во јуни постави необичен рекорд во паркирање и тргна по освојување на нов рекорд. Mini го собори рекордот при што успеаа да смести 28 девојки во Mini Cooper вклучувајќи и четири од нив во багажникот.

Целта ја разбравме, Mini е забавен бренд но, сепак не смеат да заборават дека луѓето ги купуваат автомобилите поради карактеристиките, а не поради рекордите.

 

Aston Martin DB5 од 1964 продаден за 383,000 евра?

 

 

 

 

 Новиот Ford Focus RS ќе има 350 КС

 

 

 

 

BMW M6 Coupe свежи фотографии

 

loading...
Loading...