Уште една галерија од фотографии направени во вистинскиот момент

Loading...

Постојано сме во можност да ги гледаме фотографиите кои се направени во вистинскиот момент, или пак оние фотографии кои претставуваат фотографија со две значења.

Секогаш ќе бидеме сведоци на постојано новите галерии од вакви фотографии, па затоа и решивме да ве освежиме со една нова галерија од вакви фотографии.

Во прилог погледнете ја галеријата, насмевнете се, и присетете се дали и вие сте го имале тоа искуство да направите некоја ваква фотографија.

 

Погледнете ги следниве статии

 Фотографии направени во вистинскиот момент – Уметничко лизгање во Москва

 

 

 

 

 

 Многу посебни или многу чудни луѓе; вие проценете

 

 

 

 

 Двосмислени фотографии

loading...
Loading...