Што прави Ријана за време на нејзината турнеја

Loading...

Веќе ни стана навика и не ни претставува ни чудно кога Ријана (24) на својот Твитер профил објавува фотографии кои го претставуваат нејзиното второ јас, секој пат изненадувајќи со нова поза.

Пред неколку дена низ виртуелниот свет започнаа да се појавуваат и кружат нејзините фотографии направени за време на нејзината турнеја “777”, при нејзиниот престој во Канада кадешто и повеќе од очигледно било нејзиното забавување.

На дел од фотографиите јасно може да се забележи како една од нејзините пријателки ја става својата глава измеѓу нејзините гради, но сепак најзанимлива е онаа фотографија на која Ријана позира со неколку долари преку своите очи притоа, прекривајќи си ги градите со раце.

На својата турнеја пејачката понесе свои 250 обожаватели кои по случаен избор го добија своето место покрај Ријана за време на нејзината турнеја.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Ријана им подари патување од соништата на своите обожаватели

 

 

 

 

 

 “Nobody's Business” – новата песна на Rihanna и Chris Brown

 

 

 

 

 

 Rihanna гола на насловната страна на GQ

loading...
Loading...