Голема порака од мало детенце

Loading...

По посетата на локалната зоолошка градина едно мало детенце на доста инвентивен начин го изрази своето незадоволство.

Цртежот е пресладок, пораката потресувачка.

Внимавајте кои зборови ги употребувате во присуство на вашите најмали, на кои места ги носите, кои постапки ги правите.

Иако веруваме дека тие се мали и сепак ништо не разбираат би се изненадиле од бројот на информации и кажани нешта што би можеле да ги запомнат, разберат и применат. Тие се како “сунѓер” притоа впивајќи ја секоја кажана или визуелно претставена информација.

 

Погледнете ги следниве статии

 Им ветил дека ќе им купи маче доколку соберат 1.000 лајкови

 

 

 

 Билдер на 5 години

 

 

 

 

 

 Откриена е причината за генијалноста на Анштајн

loading...
Loading...