Кристина Агилера проговори за својот син Макс

Loading...

Иако има продадено над милион плочи низ целиот свет, и со години беше и една од најсексипилните жени во светот, Кристина Агилера, како своја најголема утеха го посочува својот син Макс (4).

“Тој е моето срце, тој е мојот свет, мислам дека досега добра работа направив, тој е во сигурна средина во која е со неговите најскани личности”, изјави во едно од дадените интервјуа Агилера притоа не воздржувајќи се од емоциите и присетувајќи се на она потресно детство исполнето со трауми кое таа го имала. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Погледнете ги следниве статии 

  Кристина Агилера ја заведуваше својата помлада колешка

 

 

 

 

 

 Кристина Агилера на 8 годишна возраст

 

 

 

 

 

 

 

 Кристина Агилера се здебелила, ама делува задоволно

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...