Различни друштвени мрежи, еден статус

Loading...

Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube и уште многу други.

Сигурно имате забележано дека секое ваше пишано мислење, таканаречено и општо познато како статус на друштвените и социјални мрежи, секогаш е на еден поинаков или различен начин протолкуван.

За да не би размислувале и замислувале многу во прилог погледнете ја фотографијата која би ви доловила како би изгледал еден пишан статус доловен од агол на сите друштвени мрежи.

 

 

 

Погледнете ги следниве статии

 Голема порака од мало детенце

 

 

 

 

 

 

 Кога стравот низ природата кружи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Умре како јунак-се бореше до последен здив

loading...
Loading...