Моќта и убавината на многубројните нешта

Loading...

Фотографии направени за време на традиционално одржување на празници од насекаде низ светот, луѓе, војници, животни и што ти уште не.

Кога би ги погледнале овие фотографии некои од нив и би ви претставиле оптичка илузија, додека некои од нив едноставно би ве фасцинирале со убавината и моќта која ја даваат кога огромна маса на луѓе би биле во еден ист момент на едно место.

Серија на фотографии направени од непознат автор, но сосема задоволувачки за да би биле погледнати.

Уживајте!

loading...
Loading...