Фото-галерија: Млади израелки дел од судирот со Хамас

Loading...

Млади израелки во војнички униформи кои се дел од судирот меѓу Израел и Хамас со „задоволство“ ги објавуваат своите слики на „Твитер“ каде делуваат сосема опуштено.

 

loading...
Loading...