Фото: Бугарките од група „Балет Нова“

Loading...

Погледнете ја оваа фото-галерија од преубавите девојки од бугарската танчерска група „Балет Нова“.

Инаку, тие се понекогаш придружнички на бугарската рап-група „Апсур“ кои се добро познати на дел од македонската публика, имаат неколку настапи низ Македонија, а веруваме и сигурни сме дека македонската публика која во живо ги има видено девојките од „Балет Нова“ сеуште добро се сеќаваат на нив.

loading...
Loading...