Секси политичарки: Топ 6 најубави политичарки во светот

Политиката е к*рва! Така барем се кажува кај обичниот народ кои со години или децении мисли дека политиката се базира врз лага, како политичарите ветуваат згради и градови, а на крајот дава лоши резултати и не ги исполнуваат своите ветувања.
Меѓутоа гледајќи ги овие шест секс-бомби кои се по професија политичарки, можеме да кажеме дека има и добри работи во политиката.
Неможеме да поверуваме дека некој може да изгледа волку многу добро и да лаже. Убавите жени никогаш не лажат, тоа е научно докажано.
 

Пронајдете не на следниве мрежи: