Сопругата на Жељко Јоксимовиќ итно оперирана?!

Loading...

Сопругата на Жељко Јоксимовиќ, Јована Јоксимовиќ е итно оперирана на Клиничкиот ценар во Србија.

Јована во саботата во подоцнежните часови почуствувала силни болки во пределот на стомакот, пришто се обратила за лекарска помош, кадешто притоа е задржана во клиничкиот центар, поради поставена дијагноза на слепо црево, и операција на истото.

 

По завршениот операциски зафат, Јована се чувствува одлично и е пуштена на домашно лекување.

 

Преземено од www.tzm.mk

loading...