Протест на украински топлес “калугерки”

Loading...

Украинското здружение Femen секогаш на оригинален начин ја презентира својата мисла и својот став. 

 

Деновиве тие се актуелани со нивниот протсет против анти-геј протсетот што се случи во Париз, по принзавањето на правата на хомосексуалните парови да посвојат дете во Франција.

 

Овој пат, тие беа облечени, односно соблечени како калугерки, стимулираа прскање сперма и скандираа “Веруваме во хомосексуалците”.

 

loading...