Македонски убавици: Ада Најер Р’н’б

Loading...

Ада Најер Р’н’б е многу интересна и посебна личност. Ние веќе ја имавме на нашата страна со интервју летово…

Сега решивме да ви ја претставиме подетално. Има прекрасна галерија на нејзиниот профил од кој што ни дозволи да селектираме наш избор. Таа е атипична, се чини сосема различна од она што често се гледа на македонските профили на Фејсбук. Токму затоа мислиме дека треба да ја издвоиме.

И да ја пофалиме. Бидејки ова е конзервативна средина која сака да се конфронтира со водечкита, посебните, самосвоите, ние ќе одиме обратно. Тоа ќе го пофалиме. Ќе ја пофалиме АДА. И ќе и предложиме да продолжи вака самоуверено да го гради своето појавување во јавност…

Својата музичка кариера таа планира да ја гради двојазично… Што е исто така поместување на границите. Се надеваме на позитивно. Во секој случај ќе следиме се што е ново и ќе ви го претставиме.

Кликнете врз сликата за ја разгледате галеријата.

loading...