Станија рекламира мебел и теписи

Loading...

Се разбира ова е шега од наша страна затоа што знаеме дека погледот ќе ви биде сконцентриран на сосема друго место… Инаку сликата е тазе објавена на нејзиниот Фејс профил.

Па погодивме ли?

loading...