Канаѓаните го заменија хокејот со секс

Несреќни што нема да можат секојдневно да уживаат во својот омилен спорт, Канаѓаните решија акцијата да ја побараат во сопствените кревети.

 

Очајни поради прекинот на нивната најдобра хокеарска лига на светот NHL, Канаѓаните решија да не губат многу време, притоа започнувајќи се почесто со зголемена сексуална активност.

 

Би звучело како шала, но сепак Канаѓаните се нација на која хокејот е нивната замена за доручек, ручек, како и вечера.

 

Како дополнителен аргумен се наведува и зголемената продажба на сексуални помагала која забалежала раст за цели 15%, притоа благодарение на целовкупната моментална состојба и недоразбирања во соспственичката структура на хокеарските тимови.

 

Превземено од: www.tmz.mk

Пронајдете не на следниве мрежи: