Бизарно: Имала полови односи со костури – обвинета за некрофилија (фото)

Loading...

Бизарна вест ни доаѓа од Скандинавија. Швеѓанка е обвинета за доста бизарно злостортство за кое може да добие две години затвор.

Наредниот вторник, во судот во Готенбург, 37 годишната жена ќе биде обвинета за некрофилија и нарушување на мирот на мртвите, откако во нејзиниот стан беа најдени над 100 делови од човечки костури.

Во станот на обвинетата, полицијата нашла и CD насловено како Моја Некрофилија, на кое се наоѓаат слики од нејзиното општење со костурите, како и лижење на коските. Се верува дека подоцна таа ги продавала коските на интернет.

Во нејзина одбрана, таа вели дека коските се собирани поради нејзината заинтересираност за историјата, но се уште не се знае како стигнала до толкав број на скелети. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...