Rolls Royce Phantom Coupe Mirage

Loading...

Елегантниот Rolls Royce името го добил по еден од најпознатите арапски коњи за трки – Mirage. 

Phantom Coupe ќе се продава исклучиво во Обединетите Арапски Емирати. Со својот уникатен ентериер и екстериер, посветен е на љубителите на коњите, т.е. сигурно ќе заврши во рацете на кралското семејство на Арапските Емирати. 

На автомобилот се видливи многу Mirage ознаки, па така и пораката “Mirage motif – one of one.”

loading...