Ева Лонгорија ужива во Мексико

Loading...

Ева Лонгорија неодамна ја прекина врската со кошаркарот на New Jersey Jets, Марк Санчез, но тој факт на неа не и смени ништо.

 

Токму напротив, наместо да брои калории од благите кои ги јаде за да ја преброди депресијата, таа ужива во Мексико и се забавува со позирањето кое само докажува дека таа останува да излега како милион долари.

 

Пропаднатиот брак со Тони Паркер кој и остави горчлив вкус во љубовниот живот, не ја одврати од идејата да се дистанцира од спортскиот свет.

 

Имено два месеци беше во врска со маркантниот играч на американскиот фудбал Марк Санчез. Но таа љубов поради неусогласените работни обврски дојде до својот крај. Сепак тие останаат да бидат блиски пријатели.

После прекинот на врската таа со своите најблиски пријатели ужива на плажите во Мексико. 

 

Совршено нашминкана и насмеана, се шетала по плажа и уживала во убавините на Мексико. На фотографиите може да се забележи колку е таа среќна. Имено па не се само мажите заслужни за среќата на жените…

 

Сепак, нема маж кој не ја посакува Ева Лонгорија зарем не?

loading...