Мадона претера со покажувањето на своите интимни делови

Loading...

На концертот во склоп на својата MDNA турнеја, Madonna нема дел од своето тело којшто не го покажа.

На сцените низ сите светски градови  го соблекуваше својот градник, ги покажа своите гради, а потоа и својот задник предизвикувајќи бројни негативни коментари како од присутните, така и од светската медиумска јавност.

Но, сепак еден од најконтраверзните настапи се смета нејзиниот настап во Мајами. Иако почетокот на најавениот концерт бил закажан за 20 часот, сепак поп кралицата на сцената се појавила во 23.30 часот.

Голем дел од публиката го изразувала своето незадоволство преку гласните врисоци со пцовки, а  дел од насобраните незадоволни обожаватели на Madonna ги барале и своите пари назад, притоа додавајќи дека Madonna е ништо повеќе од чисто сра*е.

За да биде уште по драматична целовкупната ситуација, изведувајќи еден од своите најголеми хитови “Like a Virgin”, Madonna ги покажа своите интимни делови и повеќе од што би требало, притоа ширејќи ги своите нозе насочени кон публиката, триејќи се со својот корсет од бината, допирајќи се, како и покажувајќи и истакнувајќи го својот задник кој изгледа сосема невкусно во претесниот додадок  на нејзиниот корсет, со целовкупниот нејзин изглед.

Иако добро познатата поента “Дека сексот продава се” Madonna помисли дека повторно би и го донело она нешто кон што цели, сепак 54 годишната поп кралица би требало да се подзамисли дали е сеуште така секси и заводлива како и што беше пред 20 години во цутот на својата кариера.

преземено од www.tzm.mk

 

loading...