Фото: Станија е секогаш спремна за провокација

Loading...

Српската стралета Станија, која моментално живее и работи во САД, изгледа има ангажирано некоја блиска личност да ја фотографија низ нејзиниот стан во доста интересни пози.
Таа со своите фанови споделува се преку социјалните мрежи, па така и ги објави овие фотографии.
На нив можеме да видиме дека климата во Америка и годи, и како таа се релаксира во својата дневна соба, повторно истакнувајќи ги атрибутите…

 

loading...