Македонски убавици: Адриана Поповиќ

Loading...

Адриана Поповиќ е уште една од низата преубави девојки кои зрачат со природна убавина. 

Моментално учи во средното училиште Јосип Броз Тито каде е одлична ученичка. Тоа е доказ дека покрај убавината која што ја има во изобилие е многу паметна и е пример за својата генерација
Во своето слободно време се занимава со возење велосипед и истражување на природните убавини на Македонија.
Најмногу од се обожава животни, поточно кучиња и ужива во времето поминато со нив.
За својот љубовен живот вели дека е одличен меѓутоа за жал не ни го открива името на среќникот.

Кликнете врз сликата за да ја видите галеријата на Андриана

loading...