Луси Пиндер – женствена и нежна

Loading...

Луси Пиндер е интернационален модел препознатлив насекаде. Мегапопуларниот сајт Натс ја прогласи за пандан на кралицата и сака да се поклонува пред неа. Погледне зошто… Па мислиме дека и вие ќе го посакате истото.

 

Повеќе од Луси на линкот од Натс:

https://www.nuts.co.uk/covergirls/lucy-pinder

loading...
Loading...