(видео) Романтичен средношколец поканил професорка на матурската вечер

Loading...

Данскиот средношколец Ахмад Хусеин се осмелил на несекојдневен потег, па ја поканил својата професорка по хемија на матурската вечер, притоа подарувајќи и букет со ружи. 

Ахмад се решил на ваков потег откако дознал дека професорката би сакала да присуствува на матурската вечер, но не била поканета. 

На младиот шармер му помогнале соучениците, кои ја запеале песната “You're Beautiful” од Џејмс Блант.

Погледнете како реагирала професорката.

loading...