Нов луксузен хотел од Хилтон отворен во Загреб

Loading...

Овој нов хотел во Загреб е сместен во склоп на таканаречениот “Green Gold” центар, кој нуди голем број можности за шопинг, а сместен е на околу 2 километри од центарот на Загреб. Ова го прави идеален за престој за луѓе кои тргнуваат на бизнис-патувања или на одмор. Ако патот некогаш ве води кон Загреб, ова е хотел кој не смеете да пропуштите да го видите, а доколку имате можност и да го искусите.

Во меѓувреме, погледнете ги сликите од новиот “DoubleTree by Hilton”.

 

 

loading...